Charlotte ter Haar

Charlotte ter Haar
“Ik leg graag de strik om mensen heen. Ik wil mensen verder helpen, iedereen is bijzonder en doet iets goed en ik zoek naar dát om te gebruiken en te helpen en iemand charlotte-ter-haar-3564.jpgbijzonder te maken.”


Charlotte vormt samen met Robin het team Kwaliteit en Maatschappij. Met jarenlange ervaring in de levensmiddelenwetgeving geeft zij dagelijks advies aan bedrijven op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, etikettering, claims en allergenen, additieven en, haar absolute specialisatie, contaminanten.

Haar passie ligt in de commerciële hoek. Altijd is ze op zoek naar manieren om bedrijven te betrekken bij de werkzaamheden van VBZ en haar expertise in te zetten in zakelijke processen. Het delen van kennis, het liefst proactief, met leden, zorgt ervoor dat medewerkers van die bedrijven meer tijd overhouden voor de werkzaamheden die zij leuk vinden.  Als bedrijven VBZ weten te vinden en de organisatie gebruiken, is dat voor Charlotte een reden om met plezier op de dag terug te kijken.

Twitter @CharlottetrHaar
LinkedIn