Bijeenkomst fysieke belasting 22 maart 2018

 

stickman-5399.jpg

Inleiding
Arbeidsveiligheid op de werkvloer is iets waar we allen verantwoordelijk voor zijn. Vaak zien we zelf wat er speelt en hoe het beter kan, maar waar begin je? VBZ heeft als leidraad het Vignet Arbeidsveiligheid ontwikkeld, een praktische manier om arbeidsveiligheid binnen het bedrijf te verbeteren.

Om extra aandacht aan het Vignet te geven en om aan te tonen dat arbeidsveiligheid een onderwerp is dat in alle branches van belang is, stelt ENGIE, de Nederlandse energieleverancier van gas en groene stroom, haar locatie, Centrale Prefabricage te Dordrecht beschikbaar voor een bijeenkomst van VBZ i.s.m. Veilig en Gezond in het bakkerbedrijf in het kader van het Vignet Arbeidsveiligheid met als thema “Fysieke belasting op de werkplek”.

ENGIE stond voor de uitdaging om de relatief oudere werknemerspopulatie gezond en veilig aan het werk te houden. Met diverse aanpassingen op de werkplek, aangevuld met cursussen en wekelijkse aandacht, geven ze invulling aan het motto: 'Gezond op het werk, Gezond weer thuis'. Wilt u weten hoe ENGIE dit heeft aangepakt? Heeft u handvatten nodig om op een praktische manier arbeidsveiligheid binnen uw bedrijf te verbeteren? Of wilt u van gedachten wisselen met bedrijven die reeds in het bezit zijn van het Vignet Arbeidsveiligheid?

Kom dan ook op 22 maart en meld u aan.

Doelgroep
Directie, verantwoordelijken voor Arbeidsveiligheid en HR die lid zijn van NBOV, NVB of VBZ.

Programma
Vanaf 13.00 uur Ontvangst met koffie/thee/broodje
13.30 uur Opening door VBZ
13.50 uur Presentatie ENGIE
14.30 uur Koffie/thee pauze en veiligheidskleding aantrekken
15.00 uur Rondleiding ENGIE Centrale Prefabricage
15.45 uur Discussie
16.45 uur Afsluiting en borrel
17.30 uur Einde

Datum & locatie
Donderdag 22 maart 2018, 13.00 - 17.30 uur
ENGIE Centrale Prefabricage, Donker Duyvisweg 301, 3316 BL te Dordrecht

Kosten
Deelname is gratis

Beschermende kleding
Veiligheidsschoenen, veiligheidsbril en gehoorbescherming zijn verplicht om deel te kunnen nemen aan de rondleiding. ENGIE beschikt slechts in beperkte mate over deze middelen voor bezoekers. Wij verzoeken u dan ook om uw eigen beschermende kleding mee te nemen om verzekerd te zijn van deelname.

Parkeergelegenheid
Het adres is Donker Duyvisweg 301, 3316 BL te Dordrecht. U kunt parkeren op het parkeerterrein van ENGIE. Als het parkeerterrein vol is, kunt u uw auto in de straat parkeren.

Meer weten?
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Erna Bak van VBZ via 📧 erna@vbz.nl 📞070 355 47 00. 

Meldt u aan
Wilt u deelnemen aan dit evenement? Meldt u dan nu aan door uw naam, bedrijfsnaam, emailadres en waar u lid van bent in een mail te sturen naar VBZ via deze link. U krijgt één week voor de bijeenkomst een reminder toegezonden.